Barion Pixel
NASSINGO

SKU: KN002

Tulipán – Sötét rózsaszín

1 szál (40cm)

790 Ft

NASSINGO Élethű Gumi Tulipán

RealTouch Technológia: Az élethű megjelenés és tapintású tulipánok, mintha valódi virágokat tartanál a kezedben.

Alakítható Szár: Beépített drótszál teszi lehetővé a szár könnyű formázását, így a tulipánok bármilyen dekorációhoz tökéletesen illeszkednek.

Karbantartásmentes Szépség: Folyamatosan ragyogó, gondozást nem igénylő virágok, amelyek minden nap tökéletes állapotban maradnak.

Gyors Szállítás, Saját Készletről: Rövid szállítási idővel és közvetlenül saját készletünkről biztosítjuk, hogy a rendelésed gyorsan és biztonságosan érkezzen meg.

Fedezd fel gumitulipánjaink különleges tulajdonságait, amelyekkel hosszan tarthatod meg virágaid frissességét és szépségét:

-Szirmok visszapattinthatóak a porzóra: Ha a szirmok elmozdulnak, egyszerűen pattintsd őket vissza a porzóra, hogy visszanyerjék eredeti formájukat.

-Eldeformálódott tulipán fej javítása: Ha a tulipán feje deformálódik, merítsd forró vízbe kb. fél percig, fejjel lefelé. Ez segít visszaállítani az eredeti formáját.

-Szárban lévő drót segítségével meghajlítható: A tulipán szárába épített drót lehetővé teszi, hogy kedvedre hajlítsd és formázd a virágot. Így még természetesebb hatást kelthetsz vele. Vigyázz, sok hajlítgatást nem bír.

Ezek a tippek segíthetnek, hogy gumitulipánjaid mindig a lehető legjobban mutassanak.

Product total
Options total
Grand total