Barion Pixel
NASSINGO

Rólunk

Köszöntelek a Nassingo.hu-n.
 Engedd meg, hogy megosszam veled azt az egyszerű, mégis mélyen személyes történetet, ami a lifelike gumitulipánok világába vezetett.

Az út egy kórházi ágyon kezdődött, ahol egy életmentő műtét után hálával és köszönettel gondoltam az egészségügyi dolgozókra. Az ő áldozatos munkájuk és gondoskodásuk méltó megbecsülést érdemelt, de egy hagyományos virág ajándékozása nem tűnt praktikusnak. Olyan ajándékot kerestem, amely nem igényel gondozást, nem okoz allergiát, és még a kórházi környezetben is biztonságosan megállja a helyét. Egy ajándékot, amely minden nap örömöt szerez annak, aki ránéz.

Ez az egyszerű vágy hozta létre a Nassingo.hu-t. A gumitulipánjaink minden egyes darabja gondosan készült, hogy élethű szépséget hozzon otthonodba anélkül, hogy bárkinek aggódnia kellene a gondozás vagy az allergia miatt. Tökéletes ajándék betegeknek, egészségügyi dolgozóknak, vagy bárkinek, aki egy kis szépséget és örömet szeretne az életébe vinni.

A Nassingo nevet egy vidám családi pillanat ihlette, amikor egy drága unokahúgom viccesen Nassingonak nevezett. Ez a név a szeretet és összetartozás érzését hozza el számomra, és remélem, webshopunk is ezt az érzést közvetíti majd számodra is.

A Nassingo.hu több, mint egy webáruház; egy történet a háláról, a gondoskodásról és arról, hogy milyen fontos az életünkben a szépség és az öröm. Remélem, hogy a tulipánjaink hozzájárulnak a Te életed és szeretteid életének szépségéhez is.

TEDD SZEBBÉ A HÉTKÖZNAPOKAT! 

Köszönöm, hogy itt vagy!
Szilágyi-Király Eszter